hairdryer-phon.com
Pengumpulan semua maklumat mengenai pengering rambut dan phon


Hairdryer Phon.com : Jika anda seorang pendandan rambut yang perlu memulakan perniagaan baru, atau hanya profesional yang perlu memperbaharui peralatan perdagangan, anda memerlukan alat pengering rambut profesional. Di salon anda yang profesional phon akan menjadi sekutu anda yang paling berharga, dan kerana anda perlu mengendalikannya dan menyimpannya pada hampir semua masa perniagaan anda, ia akan menjadi baik untuk mempunyai beberapa ciri-ciri penting: pertama, kuasa, yang mesti tinggi untuk memastikan lipatan dan hairsty Les sempurna; kelembutan, kerana walaupun phon sendiri bukan alat yang berat, anda mesti mempertimbangkan bahawa anda akan perlu bekerja sebagai pendandan rambut sepanjang hari, jadi ia adalah dinasihatkan untuk cahaya berat dan bentuk ergonomik; bunyi bising mestilah jumlah, atau jika tidak, untuk sekurang-kurangnya bahawa pelanggan anda akan membuat acara itu walaupun untuk ini dan akhirnya penggunaan kuasa, yang disebabkan oleh penggunaan yang meluas daripada mereka akan lakukan, perlu menjadi sederhana. Dua jenis pengering disediakan secara komersial mengikut keperluan pendandan rambut. Inovasi alat rambut ion adalah di dalam makanan yang mana rambut dirawat: sebenarnya, ciri inovatif ini akan memecahkan semua zarah air pada rambut basah, membiarkan lebihan dimakan dan membenarkan rambut yang sama untuk mengambil air yang diperlukan untuk kekal lembut dan bersinar. Rambut sebenarnya boleh mengekalkan tahap lembapan yang betul, akan kekal terhidrasi dan akan dihapuskan frizz. Ini jenis phon adalah juga terkenal untuk kelajuan yang ia menguruskan juga untuk kering rambut mereka tebal atau lebih lama. Akhir sekali, kami memeriksa bahawa pengering rambut seramik yang mempunyai keupayaan untuk mengedar haba secara sama rata pada rambut. Oleh kerana sifat fizikal fakta seramik, proses pengeringan akan kompak dan untuk apa-apa tekanan untuk rambut. Untuk mengoptimumkan prestasi pengering rambut seramik juga melibatkan tourmaline, sejenis bahan yang akan menyebarkan haba yang lebih halus.

Gossip & News
15 Nov 19

Clicca qui e Guarda lo Sfogliabile

15 Nov 19

CREDITI:
Hairstylist: Angelo di Pasca per Saccucci's Master Class
Ph: Patrizio Gentile, Kobe Thinh Nguyen, Escalante.
Make up : Oristano Guevara, Sophia Chau Hoang

hair-collections

14 Nov 19
egidio-borri

Clicca qui e guarda il video

EGIDIO BORRI, noto hairstylist creativo e spontaneo, proprietario di moltissimi saloni in Toscana ti invita nel nuovo salone, SABRINA BY EGIDIO in via Roma 9, a San Giovanni Valdarno (AREZZO)

Location moderna con uno stile originale ed elegante, è il nuovo salone di Egidio Borri e Sabrina Citroni!

L’estro artistico dei due soci si percepisce subito all’ingresso del bellissimo salone, dove si può notare la cura nei dettagli e l’originalità nella scelta del design.

Cambi di look, cura del capello e tagli di tendenza sono l’ordine del giorno per i due artisti Egidio e Sabrina che grazie alle apparecchiature di ultima generazione e prodotti di alto livello garantiscono alle clienti un risultato finale strabiliante e sempre al passo con i tempi.

Leggi anche: “Inaugurazione del nuovo salone SABRINA by EGIDIO

14 Nov 19

Tra gli acconciatori più influenti nel panorama italiano e i giovani
under 28, che si stanno affacciando per la prima volta al grande pubblico, sono stati scelte le 3 migliori proposte per ciascuna categoria.
BEST COLLECTION
BEST COLOUR

BEST CUT

BEST ITALIAN HAIRDRESSER

BEST MAN STYLE

BEST YOUNG

TUTTI I PARTECIPANTI:

Alessandro Barca, Alessandro Bonetto, Daniele Gnisci, Giovanna Smriglio, Lorenzo Rilli, Matteo De Vita, Mattia Pongolini, Nicola Gepponi, Thomas Dughiero, Alessandro Bonetto, Francesco Bottone, Federico Lucchese, Gianluca Gulino, Giovanni Napolitano, Giacomo Pettirossi, Valerio Federico, Vito Lacialamella, Alessandro Barca, Daniel Maltoni, Gianluca Grechi, Matteo Susini, Giancarlo Rodia, Lorenzo Marchelle, Silvio Luciani, Valerio Moggiani, Fabio Di Gennaro, Giuseppina Morgillo, Ida Ortolani, Luigi Martini, Mirco Bretta, Matteo De Vita, Mayla Fabbriciani, Marco Iafrate, Simone Bernardo, Salvatore De Maria, Simone Prati, Vincenzo Ragusa, Andrea Garofalo, Ida Ortolani, Ilaria Spinello, Mirco Bretta, Mirko Schioppa, Simone Minella, Salvatore De Maria, Fulvio Furcas, Gianluca Grechi, Giancarlo Rodia.

13 Nov 19

CHARME & BEAUTY, noto distributore di prodotti professionali per capelli di SAN GIOVANNI TEDUCCIO (NAPOLI), noto anche per i suoi saloni di eccellenza, è sulla copertina di BEAUTYBAZAR FASHION.

CHARME & BEAUTY è in copertina!

BEAUTY BAZAR FASHION è lo short magazine dedicato alla moda-capelli di tendenza e CHARME & BEAUTY si è aggiudicato la copertina di questo numero.

Sfoglia online la rivista.

Encyclopedic hair website


Pendandan rambut menjaga kesihatan rambut di salon kecantikan dan estetik, dengan gaya rambut yang bergaya untuk foto rambut fesyen dan penjualan produk penjagaan rambut.

Topik berkaitan

Ikon lexpendandan rambut

Hairdryer Phon.com, pendandan rambut, rambut, Kesihatan, Salun Kecantikan, foto fesyen rambut, gaya rambut, estetika, jualan, botak penjagaan, Hairdryer Phon.com, rambut jatuh, pewarna, tompok matahari, balayages, meches, berkecai ush, Deja-Vu, Hairdryer Phon.com, peralatan dandanan rambut, pengering rambut profesional, straightes rambut, luka rambut, curling besi, berus rambut, sikat, aksesori salon kecantikan, barangan rambut profesional, Hairdryer Phon.com, Novelty; aksesori estetik alat, rambut plat ion, wanita kepala, kepala rambut, curls rambut, Afro braids, Gunting Rambut potong, sambungan rambut semula jadi dengan klip, Clipper, Hairdryer Phon.com, perisian pengurusan untuk pendandan rambut, folder warna rambut, DVD Bahagian rambut, Matsusaki Gunting, salon kecantikan kerusi, item boleh guna, alat tambahan rambut, Gunting Rambut profesional, braids rambut, Hairdryer Phon.com, pensterilan, kerajang aluminium untuk alat tambahan, pengering rambut, toupets, kain Lap semulajadi, Menyamak lampu, barangan boleh guna pengeluaran, TNT kain tidak tenunan, kimono pakai buang, Hairdryer Phon.com, pencuci boleh guna, pakaian rambut, pengering rambut ion, pendandan rambut, estetika, plat rambut beg tangan, Kecantikan, tapak rasmi, novit à, Hairdryer Phon.com, rambut, dibuat di Itali, topi keledar rambut untuk pendandan rambut

X

privacy