hairdryer-phon.com
A hajszárító és az összes információ összegyűjtése


Hairdryer Phon.com : Ha Ön egy fodrász, akinek új vállalkozást kell elindítania, vagy csak egy szakemberrel, akinek újítania kell a szakma eszközeit, szüksége van egy professzionális hajszárítóra. Az Ön szalon a szakmai phon lesz a legértékesebb szövetségese, és mivel meg kell kezelni, és tartsa a szinte minden alkalommal a te dolgod, jó lenne, hogy néhány fontos jellemzői: az első, a hatalom, amelynek meg kell magas annak biztosítása, ráncok és hairsty Les tökéletes; könnyedség, mert annak ellenére, hogy a phon önmagában nem nehéz eszköz, meg kell fontolnia, hogy meg kell dolgozni, mint fodrászok a nap folyamán, ezért azt tanácsoljuk, hogy könnyű és ergonomikus kialakítás; zajt kell teljes, vagy más módon a minimumra végződik, hogy a vevők, hogy az esemény még ezt, és végül az energiafogyasztás, amely, mivel a széles körben használják őket fog tenni, majd mérsékelt. A fodrász igényei szerint kétféle szárító kapható. Az innováció az ion hajszárító van a csemege, amellyel a hajat kezelik: valójában ez az innovatív funkció az ionizáló lebontja az összes részecskék a víz nedves haj, hagyta, hogy a felesleges elpárosul, és lehetővé teszi a haj ugyanaz, hogy a víz szükséges lágy és fényes marad. A haj valójában képes fenntartani a megfelelő szintű nedvesség, továbbra is hidratált és el fog távolítani sima. Ez a fajta phon is híres a sebességet, amellyel azt is kezeli, hogy száraz a haja vastagabb vagy hosszabb. Végül vizsgáljuk meg a hajszárító kerámia, amely képes terjeszteni a hőt egyenletesen a hajat. A kerámia fizikai tulajdonságainak köszönhetően a szárítási folyamat kompakt és semmi sem stresszes a hajra. Optimalizálása érdekében a teljesítményt a kerámia hajszárító is részt turmalin, olyan típusú anyag, amely elterjedt a hőt még finomabb.

Gossip & News
15 Nov 19

Clicca qui e Guarda lo Sfogliabile

15 Nov 19

CREDITI:
Hairstylist: Angelo di Pasca per Saccucci's Master Class
Ph: Patrizio Gentile, Kobe Thinh Nguyen, Escalante.
Make up : Oristano Guevara, Sophia Chau Hoang

hair-collections

14 Nov 19
egidio-borri

Clicca qui e guarda il video

EGIDIO BORRI, noto hairstylist creativo e spontaneo, proprietario di moltissimi saloni in Toscana ti invita nel nuovo salone, SABRINA BY EGIDIO in via Roma 9, a San Giovanni Valdarno (AREZZO)

Location moderna con uno stile originale ed elegante, è il nuovo salone di Egidio Borri e Sabrina Citroni!

L’estro artistico dei due soci si percepisce subito all’ingresso del bellissimo salone, dove si può notare la cura nei dettagli e l’originalità nella scelta del design.

Cambi di look, cura del capello e tagli di tendenza sono l’ordine del giorno per i due artisti Egidio e Sabrina che grazie alle apparecchiature di ultima generazione e prodotti di alto livello garantiscono alle clienti un risultato finale strabiliante e sempre al passo con i tempi.

Leggi anche: “Inaugurazione del nuovo salone SABRINA by EGIDIO

14 Nov 19

Tra gli acconciatori più influenti nel panorama italiano e i giovani
under 28, che si stanno affacciando per la prima volta al grande pubblico, sono stati scelte le 3 migliori proposte per ciascuna categoria.
BEST COLLECTION
BEST COLOUR

BEST CUT

BEST ITALIAN HAIRDRESSER

BEST MAN STYLE

BEST YOUNG

TUTTI I PARTECIPANTI:

Alessandro Barca, Alessandro Bonetto, Daniele Gnisci, Giovanna Smriglio, Lorenzo Rilli, Matteo De Vita, Mattia Pongolini, Nicola Gepponi, Thomas Dughiero, Alessandro Bonetto, Francesco Bottone, Federico Lucchese, Gianluca Gulino, Giovanni Napolitano, Giacomo Pettirossi, Valerio Federico, Vito Lacialamella, Alessandro Barca, Daniel Maltoni, Gianluca Grechi, Matteo Susini, Giancarlo Rodia, Lorenzo Marchelle, Silvio Luciani, Valerio Moggiani, Fabio Di Gennaro, Giuseppina Morgillo, Ida Ortolani, Luigi Martini, Mirco Bretta, Matteo De Vita, Mayla Fabbriciani, Marco Iafrate, Simone Bernardo, Salvatore De Maria, Simone Prati, Vincenzo Ragusa, Andrea Garofalo, Ida Ortolani, Ilaria Spinello, Mirco Bretta, Mirko Schioppa, Simone Minella, Salvatore De Maria, Fulvio Furcas, Gianluca Grechi, Giancarlo Rodia.

13 Nov 19

CHARME & BEAUTY, noto distributore di prodotti professionali per capelli di SAN GIOVANNI TEDUCCIO (NAPOLI), noto anche per i suoi saloni di eccellenza, è sulla copertina di BEAUTYBAZAR FASHION.

CHARME & BEAUTY è in copertina!

BEAUTY BAZAR FASHION è lo short magazine dedicato alla moda-capelli di tendenza e CHARME & BEAUTY si è aggiudicato la copertina di questo numero.

Sfoglia online la rivista.

Encyclopedic hair website


Fodrászok, hogy vigyázzon az egészségügyi haj a szépség és az esztétikai szalonokban, a stílus frizurát a divat-haj fotók és értékesítése hajápolási termékek.

Kapcsolódó témakörök

Fodrászok lexikonja

Hairdryer Phon.com, fodrászok, haj, egészség, szépségszalonok, haj divat fotók, frizurák, esztétika, eladás, kopaszság ellátás, Hairdryer Phon.com, haj alá, színezés, Sunstroke, balayages, meches, Shatush, Deja-Vu, Hairdryer Phon.com, Fodrászati berendezések, professzionális hajszárítók, hajkiegyenítő, hajvágás, vasalás, hajkefe, fésű, kozmetika kiegészítők, professzionális hajtermékek, Hairdryer Phon.com, újdonság; mezőgazdasági gépek, fodrászati kellékek, esztétikai eszközök, haj ion lemez, headwomen nők, haj fej, haj fürtök, afro zsinórra, hajvágás olló, Hairdryer Phon.com, természetes haj kiterjesztések klipek, Clipper, szoftver a fodrászok, haj színes mappák, DVD Haircuts, matsusaki olló, szépségszalon karosszék, eldobható termékek, hajhosszabbító berendezés, Hairdryer Phon.com, profi fodrász olló, haj zsinórra, sterilizáló, alufólia a meches, hajszárító, toupets, természetes haj parók, barnító lámpák, a termelés eldobható termékek, Hairdryer Phon.com, TNT nem szőtt, eldobható kimonó, eldobható köpeny, fodrászat ruházat, Ion hajszárító, fodrász, esztétika, kézitáska haj lemezek, szépség, Hairdryer Phon.com, telek hivatalos, Novit à, haj, Olaszországban készült, hajszárító sisakok fodrászoknak

X

privacy