hairdryer-phon.com
Recollida de tota la informació sobre l'assecador de cabells i el Phon


Hairdryer Phon.com : Si ets una perruqueria que ha de començar un nou negoci, o simplement un professional que necessiti renovar les seves eines de l'ofici, necessites un assecador professional. En el seu saló el Phon professional serà el seu aliat més valuós, i ja que vostè ha de manejar i mantenir-lo en gairebé tot el temps del seu negoci, seria bo tenir algunes característiques importants: en primer lloc, el poder, que ha de ser alt per assegurar plecs i divertit les Perfect; lleugeresa, perquè tot i el Phon mateix no és una eina pesada, ha de considerar que haurà de treballar com a perruquers durant tot el dia, per la qual cosa s'aconsella el pes lleuger i la forma ergonòmica; el soroll ha de ser total, o d'una altra manera tendint a mínim que els seus clients facin l'esdeveniment fins i tot a això i finalment el consum de poder, que, donada l'ús extensiu d'ells ho farà, haurà de ser moderat. Dos tipus d'assecador estan comercialment disponibles en funció de les necessitats de la perruqueria. La innovació de l'assecador de cabells ION es troba en la delicadesa amb què es tracta el cabell: de fet, aquest innovador tret que l'ionitzador es descomponen totes les partícules d'aigua en el cabell mullat, deixant que l'excés s'evadin i permetent que el cabell mateix prengui l'aigua que necessita per estada suau i brillant. El pèl de fet serà capaç de mantenir el nivell adequat d'humitat, romandrà hidratat i serà eliminat frizz. Aquest tipus de Phon també és conegut per la rapidesa amb què es gestiona també per assecar el cabell més gruixut o més llarg. Finalment examinem l'assecador de cabells ceràmics que té la capacitat de distribuir la calor uniformement en el cabell. A causa de les propietats físiques del fet ceràmic, el procés d'assecat serà compacte i per res estressant per al cabell. Per optimitzar el rendiment d'un assecador de ceràmica també participen Turmalina, un tipus de material que s'estengui la calor encara més delicat.

Gossip & News
15 Nov 19

Clicca qui e Guarda lo Sfogliabile

15 Nov 19

CREDITI:
Hairstylist: Angelo di Pasca per Saccucci's Master Class
Ph: Patrizio Gentile, Kobe Thinh Nguyen, Escalante.
Make up : Oristano Guevara, Sophia Chau Hoang

hair-collections

14 Nov 19
egidio-borri

Clicca qui e guarda il video

EGIDIO BORRI, noto hairstylist creativo e spontaneo, proprietario di moltissimi saloni in Toscana ti invita nel nuovo salone, SABRINA BY EGIDIO in via Roma 9, a San Giovanni Valdarno (AREZZO)

Location moderna con uno stile originale ed elegante, è il nuovo salone di Egidio Borri e Sabrina Citroni!

L’estro artistico dei due soci si percepisce subito all’ingresso del bellissimo salone, dove si può notare la cura nei dettagli e l’originalità nella scelta del design.

Cambi di look, cura del capello e tagli di tendenza sono l’ordine del giorno per i due artisti Egidio e Sabrina che grazie alle apparecchiature di ultima generazione e prodotti di alto livello garantiscono alle clienti un risultato finale strabiliante e sempre al passo con i tempi.

Leggi anche: “Inaugurazione del nuovo salone SABRINA by EGIDIO

14 Nov 19

Tra gli acconciatori più influenti nel panorama italiano e i giovani
under 28, che si stanno affacciando per la prima volta al grande pubblico, sono stati scelte le 3 migliori proposte per ciascuna categoria.
BEST COLLECTION
BEST COLOUR

BEST CUT

BEST ITALIAN HAIRDRESSER

BEST MAN STYLE

BEST YOUNG

TUTTI I PARTECIPANTI:

Alessandro Barca, Alessandro Bonetto, Daniele Gnisci, Giovanna Smriglio, Lorenzo Rilli, Matteo De Vita, Mattia Pongolini, Nicola Gepponi, Thomas Dughiero, Alessandro Bonetto, Francesco Bottone, Federico Lucchese, Gianluca Gulino, Giovanni Napolitano, Giacomo Pettirossi, Valerio Federico, Vito Lacialamella, Alessandro Barca, Daniel Maltoni, Gianluca Grechi, Matteo Susini, Giancarlo Rodia, Lorenzo Marchelle, Silvio Luciani, Valerio Moggiani, Fabio Di Gennaro, Giuseppina Morgillo, Ida Ortolani, Luigi Martini, Mirco Bretta, Matteo De Vita, Mayla Fabbriciani, Marco Iafrate, Simone Bernardo, Salvatore De Maria, Simone Prati, Vincenzo Ragusa, Andrea Garofalo, Ida Ortolani, Ilaria Spinello, Mirco Bretta, Mirko Schioppa, Simone Minella, Salvatore De Maria, Fulvio Furcas, Gianluca Grechi, Giancarlo Rodia.

13 Nov 19

CHARME & BEAUTY, noto distributore di prodotti professionali per capelli di SAN GIOVANNI TEDUCCIO (NAPOLI), noto anche per i suoi saloni di eccellenza, è sulla copertina di BEAUTYBAZAR FASHION.

CHARME & BEAUTY è in copertina!

BEAUTY BAZAR FASHION è lo short magazine dedicato alla moda-capelli di tendenza e CHARME & BEAUTY si è aggiudicato la copertina di questo numero.

Sfoglia online la rivista.

Encyclopedic hair website


Perruqueries tenir cura de la salut del cabell en els salons de bellesa i estètica, amb pentinats d'estil per a la moda-fotos del cabell i la venda de productes per al cabell cura.

Temes relacionats

Lèxic de perruqueries

Hairdryer Phon.com, perruqueries, cabells, salut, salons de bellesa, fotos de moda de cabells, pentinats, estètica, venda, cura de la calvície, Hairdryer Phon.com, caiguda del cabell, colorants, cremades de sol, balayages, meches, shatush, Deja-Vu, Hairdryer Phon.com, equip de perruqueria, assecador de cabells professionals, planxes de cabell, talls de cabells, curling de ferro, pinzells, pintes, accessoris de saló de bellesa, articles de cabell professionals, Hairdryer Phon.com, novetat; agraves; accessoris de perruqueria, eines estètiques, placa d'ió per al cabell, dones de dones, caps de pèl, rínxols de cabell, trena afro, tisores de tall de cabell, extensions de cabell natural amb pinces, Hairdryer Phon.com, Clipper, programari de gestió per a perruqueries, carpetes de color de cabell, DVD Talls de cabells, tisores matsusaki, saló de bellesa butaca, articles d'un sol ús, equips d'extensió de cabell, tisores de perruqueria professional, Hairdryer Phon.com, trens per al cabell, Esterilitzador, paper d'alumini per a meches, assecadors, toupets, perruques de cabell natural, làmpades de bronzejat, articles d'un sol ús de producció, la tela no teixida TNT, Hairdryer Phon.com, quimono d'un sol ús, capes d'un sol ús, roba de perruqueria, els assecadors de cabells Ion, perruqueries, estètica, bossa de cabell plaques, bellesa, lloc oficial, Hairdryer Phon.com, Novit à, cabell, fabricat a Itàlia, cascos assecador de cabells per a perruqueries

X

privacy